Kosten online magazine

Breng je wensen in kaart!

Kosten van een online magazine

Denk je na over de waarde van een online magazine voor je organisatie? Dan wil je natuurlijk ook weten wat erbij komt kijken om een magazine te maken. En wat de kosten hiervan zijn.

Begin je aan een online magazine  dan is het goed om je wensen in kaart te brengen. Online magazines zijn er namelijk in veel soorten en maten. Zorg dus dat je het doel helder hebt.

Wil je een sterke relatie opbouwen met je klanten? Of dient het magazine als online folder of brochure? En welke vorm past hierbij: heb je voldoende aan een korte, bondige uitgave? Of wil je verdieping bieden aan de lezer?

Indicatie van de kosten van een online magazine

De kosten van een magazine hangen van verschillende aspecten af:

  • is er content beschikbaar of wil je het laten ontwikkelen?
  • blijft je magazine beperkt tot tekst en beeld of zoek je interactie met bezoekers?
  • hoeveel pagina's telt je uitgave?
  • maak je gebruik van een standaard layout of wil je maatwerk zien?

Je begrijpt het: iedere keuze die je maakt is van invloed op de kosten van je online magazine. Kies je voor een eenvoudig magazine? Dan kun je bij eZiner° instappen voor 495 euro. In alle andere gevallen maken we graag een offerte op maat.

eZiner° in 4 stappen

Stap1

Verzamel je content

Maak teksten, foto’s en video.

Stap2

Wij maken je eZine

 In de vorm zoals jij het wilt.

Stap3

Tijd voor verspreiding!

Werf nieuwe leads of verras je relaties.

Stap4

Volg je resultaten op de voet in het dashboard

Digitaal versus print

Iedereen zal zich weleens afvragen: ga ik voor online of offline communicatie? Misschien geef je al een magazine in print uit en ben je op zoek naar een medium waarmee je de interactie met de lezer beter kunt aangaan. Of je wilt door middel van een digitaal magazine meer inzage creëren in het lezersgedrag

Hoewel een tijdschrift in print een mooie manier is om je boodschap onder de aandacht te brengen, komen er extra kosten bij voor drukwerk en verzending.

Met een online magazine spaar je deze kosten uit. Zodra het magazine opgemaakt is, kan het verspreid worden via e-mail en social media. En daarmee heb je direct een groot bereik.

Bij een gedrukt magazine is het soms de vraag of het onder de aandacht van je klant komt. Wellicht belandt dat mooie magazine waar je zoveel tijd in hebt gestoken helemaal onderop de stapel post.

 

Prijs én kwaliteit

Natuurlijk wil je dat jouw ezine betaalbaar is, dat hij goed gelezen kan worden op mobiel en dat je zelf mee mag beslissen over het design.

Er zijn nog altijd veel aanbieders van online magazines waarbij je als klant vastzit aan een contract. In dat geval is het vaak afwachten of de kosten van het online magazine zich terugbetalen.

Bij sommige aanbieders heb je te maken met een vast format van het magazine en valt er weinig te overleggen. Of je moet technische of grafische kennis in huis hebben om het magazine te maken.

Het grote voordeel van eZiner is dat je een eenmalig een vaste prijs betaalt voor een online magazine en dat je in overleg veel zelf kunt bepalen. Al vanaf 495 euro krijg je een compleet opgemaakt magazine in jouw huisstijl aangeleverd.

Alles onder één dak

Wat je ideeën ook zijn: eZiner biedt een passende oplossing. We hebben de techniek in huis om snel en efficiënt een online magazine te maken. En ons redactieteam helpt graag mee met de inhoud van je ezine.

Zo koop je alleen wat je nodig hebt en betaal je niet voor dingen die je zelf kunt doen. De kosten zijn van tevoren helder en je weet wat je van ons kunt verwachten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een gratis proefmagazine aan of een offerte op maat.

Offerte?

Neem gerust contact met ons op.

Contactformulier

ieteke

Ieteke - Contentmarketing

Wil je zelf een eZine maken of het werk uitbesteden? Wij staan voor je klaar!