De eZines van Leef je Pensioen

Alles over deze case

In voorbereiding op je pensioen

Stel: je gaat binnenkort met pensioen of je bent net met pensioen gegaan. Wie kan je dan informatie bieden over je pensioentijd? In Nederland vinden heel veel mensen hun weg naar de website Leefjepensioen.nl.

De site is meerdere malen genomineerd voor het project met de beste pensioencommunicatie. Naast de informatie die op de site en op social media wordt geboden spelen eZines een grote rol in de formule. 

Specials

Leefjepensioen.nl is een inspiratieplatform voor (bijna) gepensioneerden. Omdat iedere bezoeker eigen aandachtspunten heeft, is het prettig informatie over specifieke onderwerpen te kunnen bundelen. Dat is precies wat de site doet. Met behulp van eZines.

Er zijn verschillende thematische magazines. Over thema's als Fit zijn en blijven, geluk, doorwerken en gezondheid.

Wie een magazine aanvraagt ontvangt ook een nieuwsbrief. Zo kunnen de lezers ook stap voor stap kennis maken met andere onderwerken die van belang zijn rond de pensionering. Deze methode wordt zeer gewaardeerd door lezers. 

Online magazine: voorbeeld 2

Veel mensen kiezen ervoor om zich ook met behulp van een cursus voor te bereiden op de pensioentijd. Zo'n cursus geeft inzicht in allerlei aandachtspunten. Ook kunnen gepensioneerden onderling ervaringen uitwisselen. 

Leefjepensioen.nl verwijst graag naar de cursussen. Het aardige is dat de site zelf een online cursus heeft ontwikkeld met Jan de Hoop. Mensen die liever een cursus met trainer volgen worden verwezen naar een vergelijkingssite. Alle pensioen in zicht trainingen worden vergeleken. 

De eZines helpen ook hier weer om onderwerpen te agenderen en lezers de weg te wijzen naar relevante informatie. 

eZiner° in 4 stappen

Stap1

Verzamel je content

Maak teksten, foto’s en video.

Stap2

Wij maken je eZine

 In de vorm zoals jij het wilt.

Stap3

Tijd voor verspreiding!

Werf nieuwe leads of verras je relaties.

Stap4

Volg je resultaten op de voet in het dashboard

Relevanter dan ooit

De site Leefjepensioen.nl is relevanter dan ooit. Vanwege de vergrijzing telt Nederland ieder jaar meer gepensioneerden. De stap naar pensioen is niet voor iedereen even makkelijk. Dat blijkt ook uit de studies die de overheid na de periode na pensionering doet. 

Leefjepensioen.nl beidt positieve informatie en maakt het handzaam. Op de website, maar zeker ook in de online magazines en via samenwerkende partners zoals Je pensioen in zicht.

De mogelijkheden van de eZines versterken de formule van Leef je Pensioen. 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Contactformulier