Digitaal magazine:

Verrassend en betaalbaar.

Digitaal magazine uitgeven

Geef je een fraai geprint relatiemagazine uit? Dan is het tijd te onderzoeken hoe je het ook online tot leven kunt wekken. Een goed digitaal magazine wordt hoog gewaardeerd door lezers. Het helpt je naamsbekendheid hoog te houden. En verkopen te verbeteren. Maar hoe maak je de stap van print naar digitaal?

Hoe goed je printmagazine ook is, online gelden andere regels. Simpelweg je uiting aanbieden als statische PDF heeft weinig waarde. Een PDF heeft vaak lange laadtijden en is lastig leesbaar in browsers. Zeker op smartphones. Bovendien is er van interactie geen sprake. Je boodschap komt niet volledig tot zijn recht.

Met een digitaal magazine heb je de kans je lezer te verrassen. Navigeren is eenvoudig, je kunt video’s afspelen en linken naar bijvoorbeeld een bestelpagina of contactformulier.

Je bereikt een groot lezerspubliek. Zonder veel geld te hoeven uitgeven aan drukwerk en verzending. De kosten van een digitaal magazine zelf? Die hangen af van je wensen. Maar je hebt al een compleet gedesigned magazine van 8 pagina’s voor slechts €495,-.

eZiner° in 4 stappen

Stap1

Verzamel je content

Maak teksten, foto’s en video.

Stap2

Wij maken je eZine

 In de vorm zoals jij het wilt.

Stap3

Tijd voor verspreiding!

Werf nieuwe leads of verras je relaties.

Stap4

Volg je resultaten op de voet in het dashboard

Interactie: de sleutel tot effectiviteit

Kies je voor een digitaal magazine van eZiner°? Dan krijg je vele mogelijkheden om je magazine interactief te maken. Links toevoegen, formulieren invoegen, kennistesten aanbieden: het kan allemaal.

Technische kennis is niet nodig. Geef ons aan wat je wilt, en we realiseren het in je magazine. Interactie maakt niet alleen de ervaring van de lezer leuker. Het heeft ook directe toegevoegde waarde voor jou. We monitoren de resultaten van ieder magazine. Zo krijg je welhaast een marktonderzoek in handen. Het lezersgedrag toont je welke onderwerpen de meeste aandacht verdienen.

Content en design van je digitale magazine

Heb je al een printmagazine ontwikkeld? Dan kun je de geschreven teksten en geselecteerde foto’s eenvoudig online gebruiken. Het gespecialiseerde eZiner° designteam maakt er snel en vakkundig een digitaal magazine van.

Heb je geen tekst voorhanden? Dan kun je de volledige productie van je online uitgave uitbesteden aan ons. Een compleet contentmarketing team staat klaar. Je hebt een directe contactpersoon: de hoofdredacteur. Deze stelt voor jouw magazine de ideale mix van medewerkers samen. Van journalist tot webdesigner. Van fotograaf tot analist.

macbook-mac-apple-ipad-39254
iphoneblue-01

Tussen smartphone & desktop

Bij eZiner° zorgen we ervoor dat je magazines probleemloos leesbaar zijn op ieder device. Of het nu smartphone, tablet of desktop is. Getest voor IOS en Android. Je verplicht je lezers dus niet tot het installeren van apps. Je uiting gewoon via de browser.

Daar bieden we een mooie extra bij. Je kunt pagina’s afstemmen om het gebruik van de lezer. Bijvoorbeeld door op smartphone video’s niet direct te laten afspelen, om dataverkeer te besparen. Of door te variëren met je aanbod: stuur je aan op direct contact per telefoon of het maken van een afspraak in een online agenda? Het kan allemaal. En je test zelf wat effectief is voor jou.

imacblue-01

Alles op een rij in de online bibliotheek

Heb je meerdere digitale magazines gemaakt? Dan is het natuurlijk prettig om een verzamelplek voor deze uitgaven te hebben. Naar wens gestructureerd in handige mappen. Bij eZiner° bieden we hier een standaard oplossing voor in de bibliotheek. Een overzichtspagina van al je magazines.

Over kosten van de bibliotheek hoef je geen zorgen te hebben. Sommige concurrenten rekenen een hostingvergoeding per maand. Daar doen we bij eZiner° niet aan. Je betaalt eenmalig voor je magazine. En daarna een (bescheiden) bedrag per jaar voor het actief blijven van de magazines.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Contactformulier

ieteke

Ieteke - Contentmarketing

Wil je zelf een eZine maken of het werk uitbesteden? Wij staan voor je klaar!