Online magazine laten maken?

Al vanaf €495,-

Online magazine laten maken al vanaf €495,-

Laat je online magazine ontwerpen voor €495,- en ontvang: 

  • 1 publicatie
  • 8 pagina's 
  • Inclusief design
  • Onbeperkt data
  • Onbeperkt verkeer

Wil je een ontwerp op maat of heb je extra wensen? Bekijk dan onze pakketten en kies het pakket dat het beste bij je wensen past. 

Onvang jouw gratis proefmagazine

En ontdek de mogelijkheden van eZiner°

Proefmagazine aanvragen (klein)

Onze designers doen het werk

Geen extra partij voor je ontwerp, bij eZiner° heb je de mogelijkheid om een complete huisstijl te laten integreren in je online magazine. Jouw logo, kleuren, lettertypes en beeldmateriaal hoef je alleen aan te leveren. Wij doen de rest. 

Interactief

Maak uw online magazine interactief. Voeg bijvoorbeeld contactformulieren, polls, enquêtes, games of video's toe en zorg ervoor dat ook uw lezer input geeft die voor u belangrijk is. Ga interactie aan met uw lezer en verhoog de betrokkenheid bij uw product of dienst.

Meetbaar

Analyseer het leesgedrag van je klanten en weet wat hen intereseert. Door het gebruik van Google Analytics kun je bijhouden waar de lezer op klikt, naartoe swipete en welke tekst het meeste wordt gelezen. Naast deze mogelijkheden zijn er nog veel meer opties waarmee je een beter inzicht krijgt in klantwensen. Dit is de sleutel tot de optimale inzet van content.

Mobielvriendelijk

Door de slimme techniek die eZiner° gebruikt is je content mobielvriendelijk. Er is een aparte weergave voor elk device.