Digitale magazines

Verrassend en betaalbaar.

Conversie optimalisatie in een magazine?

De ontwikkeling van online magazines biedt een aantal voordelen. De mogelijkheden van conversie optimalisatie verdienen daarbij extra aandacht. Want welke offline folder of digitale pdf bied je inzicht in lezersgedrag? Of zelfs maar de kans om optimalisaties te testen?

Wanneer je een lezerspubliek heeft voor uw uitingen, dan wil je deze lezer natuurlijk ook verleiden tot actie. Of het nu gaat om het werven van leads. Het verzamelen van profielinformatie.

Of het direct aansturen op verkopen: je publiceert met een doel. En doet er alles aan dit doel te bereiken.

Optimalisatie van magazines

Je besteedt natuurlijk veel zorg aan de inhoud van uw online magazine. Maar soms is onduidelijk wat het beste werkt: een krachtige testimonial of een wervende productbeschrijving. Een verrassende video of een fotocollage.

Met eZiner° heb je de kans in eerlijke A/B testen te ontdekken welke variant uw publiek het meest aanspreekt. En zo leer je van ieder magazine een beetje meer over de wensen van uw publiek.

success01-01

eZiner° in 4 stappen

Stap1

Verzamel je content

Maak teksten, foto’s en video.

Stap2

Wij maken je eZine

 In de vorm zoals jij het wilt.

Stap3

Tijd voor verspreiding!

Werf nieuwe leads of verras je relaties.

Stap4

Volg je resultaten op de voet in het dashboard

Conversie optimalisatie in een magazine?

De ontwikkeling van online magazines biedt een aantal voordelen. De mogelijkheden van conversie optimalisatie verdienen daarbij extra aandacht. Want welke offline folder of digitale pdf bied je inzicht in lezersgedrag? Of zelfs maar de kans om optimalisaties te testen?

Wanneer je een lezerspubliek heeft voor uw uitingen, dan wil je deze lezer natuurlijk ook verleiden tot actie. Of het nu gaat om het werven van leads. Het verzamelen van profielinformatie. Of het direct aansturen op verkopen: je publiceert met een doel. En doet er alles aan dit doel te bereiken.

 

Optimalisatie van magazines

Je besteedt natuurlijk veel zorg aan de inhoud van uw online magazine. Maar soms is onduidelijk wat het beste werkt: een krachtige testimonial of een wervende productbeschrijving. Een verrassende video of een fotocollage. Met eZiner° heb je de kans in eerlijke A/B testen te ontdekken welke variant uw publiek het meest aanspreekt. En zo leer je van ieder magazine een beetje meer over de wensen van uw publiek.

Leesbaarheid en aantrekkelijkheid vergroten

De leesbaarheid van uw magazine speelt een grote rol bij conversie optimalisatie. Een lezer kan namelijk hindernissen tegenkomen die het eenvoudig (her)lezen van uw informatie in de weg staat. Iedere hindernis staat een mogelijke conversie in de weg. Door dit probleem om te lossen – in vorm of inhoud – verhoog je de kans de aandacht van uw publiek vast te houden. En zo de kans op gewenst gedrag te vergroten. Het mooiste hiervan? Het is een win-win situatie. Uw lezer is blij met de geboden informatie. En je ziet dit terug in de effectiviteit van jouw marketing.

ipad

Inzicht in lezersbehoeften

Conversie optimalisatie begint bij het verzamelen van inzichten. Bij eZiner°  gaat dit heel eenvoudig. Je krijgt heldere raportages uit Google Analytics. En kunt deze naar wens aanvullen met heatmaps of surveys. De verzamelde gegevens laten je zien waar lezers afhaken. En dat geeft de kans om gerichte conversie optimalisatie testen op te stellen.

Testen realiseren

Ook het realiseren van testen vraagt weinig moeite bij eZiner°. Je kunt gebruik maken van de ruime mogelijkheden van Visual Website Optimizer. Of je nu een A/B of split run test wilt realiseren: het kan allemaal. Naar wens kun je tijdens dit proces de hulp inschakelen van de ervaren optimalisatie specialisten van het eZiner° team. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

ieteke

Ieteke - Contentmarketing

Wil je zelf een eZine maken of het werk uitbesteden? Wij staan voor je klaar!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Contactformulier