Online magazine publiceren?

Eenvoudig met eZiner°

Online magazine publiceren? Eenvoudig met eZiner°

Loop je met het idee om een digitaal magazine te maken voor jouw bedrijf? Met eZiner° ben je zelf uitgever. Een online magazine publiceren is geen kunst meer.

Je wilt graag dat je online magazine past bij je organisatie en dat het je klant op de juiste manier bereikt. Voordat je een online magazine gaat publiceren is het goed om je ideeën op een rij te zetten. Op welke manier ga jij je doelgroep informeren en inspireren?

Formuleer je merkwaarden en bedenk hoe ze tot uiting moeten komen in het magazine. Wat zijn de onderliggende behoeften en verlangens die leven bij de doelgroep?  Als je met je magazine ingaat op dit soort vragen, ben je beter in staat om de klant met je boodschap te raken.

Een creatieve brainstorm binnen je bedrijf kan heel waardevol zijn als je een online magazine gaat publiceren. Het helpt je om je doelgroep helder in het vizier te krijgen en het idee voor het magazine concreet te maken.

eZiner° in 4 stappen

Stap1

Verzamel je content

Maak teksten, foto’s en video.

Stap2

Wij maken je eZine

 In de vorm zoals jij het wilt.

Stap3

Tijd voor verspreiding!

Werf nieuwe leads of verras je relaties.

Stap4

Volg je resultaten op de voet in het dashboard

Redactie voeren

Oké, je bent eruit. Je weet waar je magazine over moet gaan. Dan wordt het tijd voor de inhoud. Misschien heb je zelf voldoende ideeën en verhalen paraat. Er zijn vele manieren om je boodschap over te brengen. Hoe creatiever je bent met de vorm, hoe beter jouw boodschap naar voren komt.

Denk aan een verdiepend interview, schrijf een inspirerende column, laat een medewerker of klant vertellen of gebruik foto’s die een verhaal vertellen. Bij eZiner° stel je een online magazine naar eigen wens samen. En kom je er niet helemaal uit, dan kan ons ervaren redactieteam je met raad en daad bijstaan. Of je werk uit handen nemen.

Bij eZiner° blijven magazines betaalbaar. Je publiceert al een online magazine vanaf 495 euro per uitgave. Zo weet je waar je aan toe bent. Je betaalt alleen voor de dingen die je nodig hebt. En niet voor de dingen die je zelf kan doen.

Vers van de pers

Verhalen af? Check. Beeldmateriaal compleet? Check. Dan kun je alle informatie naar eZiner° doorsturen. Wij gaan vervolgens het magazine voor je omzetten naar techniek. Je mag het helemaal aan ons overlaten of we gebruiken jouw wensen als uitgangspunt voor de vormgeving.

En dan is het zover: je online magazine is klaar voor verspreiding. In tegenstelling tot een magazine in print gaat je online magazine niet naar de drukker en hoef je het niet per post te verspreiden. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en het publiceren van een online magazine gaat een stuk sneller.

Voor je het weet rolt jouw eerste magazine van de digitale drukpers en is het klaar voor verspreiding via e-mail en social media.

wordpress-923188_1920

Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Contactformulier

ieteke

Ieteke - Contentmarketing

Wil je zelf een eZine maken of het werk uitbesteden? Wij staan voor je klaar!