We zijn gestart, de eerste Eziner is in gebruik!

In de zomer van 2017 ontstond het idee. De conversie specialisten van Diversions sloegen de handen ineen met de developers van Radish Concepts om een nieuwe digitale brochure oplossing te ontwikkelen. Kernwoorden: eenvoudig, flexibel en betaalbaar. Nu – na een periode van ontwikkeling en testen – is de eerste eZiner° een feit!

 

Hoe het allemaal begon

Diversions helpt klanten van uiteenlopend formaat om online effectiever te worden. Dat doen we onder andere door gebruikersgedrag te analyseren. En door gericht lead funnels te ontwikkelen. Analyse van mobile bezoeken bieden vaak verschillende haakjes om websites efficiënter te maken.

Bij verschillende klanten kwamen we dezelfde hobbel tegen die de customer journey kan verstoren: het gebruik van PDF’s. Waar de meeste sites en designs tegenwoordig 100% mobile proof zijn, daar verschijnt ergens in de funnel een PDF met verdiepende informatie. Bijvoorbeeld in de vorm van een white paper. Of door gebruikersvoorwaarden te verstrekken.

Juist deze PDF’s staan in schril contrast met alle ervaringen die een bezoeker tot dat moment heeft gehad. Tijdens gebruikersonderzoeken blijkt hoe vervelend mensen het lezen van PDF op mobile vinden. Dat de ooit beoogde toepassing – opslaan of printen – door gebruikers niet wordt gebruikt. En dat PDF’s vervelende gaten in de analyse veroorzaken. Want het blijft onmeetbaar hoe vaak een PDF is geopend. Welke pagina’s zijn gelezen. Welke content de aandacht kort of juist lang weet vast te houden.

 

De oplossing: eZiner°

In de markt zijn al verschillende oplossingen beschikbaar voor het maken van online brochures. Maar waar een PDF kan worden gegenereerd met een druk op de knop in Word, Powerpoint of Indesign, daar vragen deze tools om uitgebreide skills van een designer om een maatwerk-uiting samen te stellen.

Daarom is eZiner° anders. Klanten leveren ons tekst en foto’s / illustraties. Wij zetten het om naar techniek. En de eZiner° is klaar voor gebruik. En dat voor een prijs die tot 3 keer goedkoper is dan bij onze concurrenten. We zijn trots op deze oplossing die de markt van online magazines gaat veranderen!

 

In de praktijk

Het eerste online magazine is ontwikkeld voor Leefjepensioen.nl. Een platform voor mensen die in het zicht van hun pensioen inspiratie over een leven-zonder-werk zoeken. In het magazine zit alles wat mogelijk is met eZiner°: verdieping, interactie en video. En de gebruikscijfers? Die overtreffen de resultaten van de reguliere e-mailnieuwsbrieven ruim.

Ook kennis maken met de mogelijkheden van eZiner°? Bekijk de prijslijst of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

william

Vragen of een afspraak maken?

Neem contact op met William Burghout en ontdek wat een digitaal magazine voor jou kan betekenen.

Meest bezochte pagina's

Recente berichten

onderzoek

Wat boeit je lezers nu echt? Tijd voor onderzoek

Als je begint bij het schrijven van een online magazine, dan ga je al snel uit van de informatie die je wilt delen. Leuk natuurlijk....
working, website, layout

De kracht van e-book marketing

Creëer waardevolle leads Het aanbieden van een gratis e-book is een beproefde methode om waardevolle leads te genereren. Veel websitebezoekers zijn geïnteresseerd in een gratis...
designer, macbook

Meer nieuwsbriefabonnees? Zet een e-book in!

Hoe verleid je een prospect om zijn e-mailadres achter te laten? Het is steeds lastiger geworden om e-mailadressen te verzamelen voor je database om een...
portfolio-ljp

Wil je zelf een eZine maken of het werk uitbesteden? Wij staan voor je klaar!